Spojte se s námi


Fortuna liga

Premiéra Davida Jarolíma nevyšla, slávističtí mladíci vyhráli a vstřelili krásný gól

Na lavičku FK Ústí nad Labem poprvé usedl David Jarolím, který se chopil kormidla Army po úspěšném trenérovi Jarošíkovi. V premiéře jeho svěřenci hráli se Slavií B, ta severočeský tým porazila 4:2.

Publikováno

dne

Na lavičku FK Ústí nad Labem poprvé usedl David Jarolím, který se chopil kormidla Army po úspěšném trenérovi Jarošíkovi. V premiéře jeho svěřenci hráli se Slavií B, ta severočeský tým porazila 4:2.

Zdroj: fkusti.cz

Ústí nad Labem je po podzimní části druhé nejvyšší soutěže na krásném třetím místě se ztrátou 4 bodů na první místo. Velkou zásluhu na tomto kousku má kouč Jiří Jarošík, který si za svojí kvalitně odvedenou práci, řekl o zahraniční angažmá ve slovinském NK Celje.

Klubové vedení se po dobré zkušenosti znovu rozhodlo angažovat dalšího bývalého, velezkušeného hráče. Jednačtyřicetiletý trenér David Jarolím podepsal s klubem kontrakt do konce června 2024 s opcí na prodloužení o další dva roky.

O jeho zkušenostech vypovídá přes 300 soutěžních zápasů v Bundeslize a 29 reprezentačních startů.

Premiéra na lavičce Army však Jarolímovi nevyšla. Ústěční sice v zápase Tipsport ligy vedli proti sešívanému B-týmu 1:0, ale slávisté zápas otočili na konečných 4:2. O poslední branku utkání se výstavní střelou postaral 18letý Kopáček. Podívejte se sami!

Slavia B do utkání vyslala klasicky především samé mladíky, kteří ukázali že mají velkou kvalitu. Přeci jen rozdíl mezi druhou ligou a dorosteneckými soutěžemi je obrovský. Mladíčci však ukázali, že mají potenciál se rovnat i hráčům z druhé nejvyšší soutěže.

Pro Davida Jarolíma je pozitivum, že premiérová prohra přišla v zimní přípravě. Pro Ústí nad Labem a nového kouče bude přeci jen priorita úspěch v soutěžní sezóně.

Skupinu B zimní ligy vede třetiligová Slavia Praha B se 6 body, druhá je Chrudim se 6 body a zápasem k dobru. Bez bodu je Ústí, které má však na programu ještě dva zápasy. A též s nulou je na dně tabulky Varnsdorf.

Zdroje: fkusti.cz, Livesport, Instagram – Slávistické zprávy, tipsport-liga.cz

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.