Spojte se s námi


Bojové sporty

Boxerský fenomén Ryan Garcia oznámil, že plánuje konec kariéry už ve 26 letech, prsty v tom má Trump

Dosavadní šampión lehké váhy WBC (Světová boxerská rada) Ryan Garcia včera při rozhovoru pro SiriusXM Boxing oznámil, že plánuje konec kariéry už ve 26 letech.

Publikováno

dne

Dosavadní šampión lehké váhy WBC (Světová boxerská rada) Ryan Garcia včera při rozhovoru pro SiriusXM Boxing oznámil, že plánuje konec kariéry už ve 26 letech. Mladá boxerská superstar dodala i důvod pro toto předčasné rozhodnutí.

Zdroj: K.O. Artist Sports – youtube.com_watch_v=1Uu7hATLVWY, CC BY 3.0

Garcia zpečetil svůj triumf v posledním zápase proti Luku Campbellovi, kdy sice byl sražen k zemi, jenže ve druhém kole předvedl silnou ránu na tělo, kterou už soupeř neustál.

Boxer si tedy po technickém K.O. připsal vítězství a je stále držitelem titulu šampiona lehké váhy WBC.

Nicméně, i přes jeho mladou a velmi bohatou kariéru, ve které nasbíral už 21 vítězství a žádnou porážku, americká hvězda oznámila velmi pravděpodobný konec působení v boxerském světě. A to už v 26 letech!

A co k tomuto předčasnému šokujícímu rozhodnutí vedlo? Boxer okolnost popisoval tím, že che obyvatele USA inspirovat jiným způsobem a hrát roli v boji proti nenávisti a zmatku, jenž v Americe momentálně je.

Garcia se též pustil do současného prezidenta USA Donalda Trumpa. „Dle mého skromného názoru Donald Trump inspiruje svůj lid k nenávisti. Je mi jedno, jestli se snaží něco zakrývat potom, co řekl něco velmi špatného.

Zamyslete se nad tím. Když řeknete něco špatného a pak se to snažíte zakrýt, můžete říct cokoliv, ale ta špatná věc zapomenuta stejně nebude.

Lidé se matou navzájem a odtud pak všechen ten zmatek pochází, protože Trump neustále zakrývá něco špatného, co už řekl a to není správně. Tohle nemůžete dělat, protože přesně tohle způsobuje zmatek,“ dodal Garcia.

Jeho slova jsou pochopitelně zaměřována i na útok občanů USA na budovu Kapitolu. Jestli splní své plány a opravdu kariéru ukončí v tak útlém věku, to je ve hvězdách.

Každopádně by rozhodně chtěl nějak pomoci v situaci, která momentálně v USA panuje.

Zdroje: dazn.com, sportbible.com

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.