Spojte se s námi


Fotbal

Zlatý míč musí získat Ronaldo, nikdy si to nezasloužil více, tvrdí agent portugalské hvězdy

Cristiano Ronaldo i ve 36 letech střílí spoustu gólů. Dle jeho agenta, nechvalně proslulého Jorgeho Mendese, si nikdo nezaslouží zisk Zlatého míče jako on. Ba co víc, Portugalec si jej prý nikdy nezasloužil více.

Publikováno

dne

Cristiano Ronaldo i ve 36 letech střílí spoustu gólů. Dle jeho agenta, nechvalně proslulého Jorgeho Mendese, si nikdo nezaslouží zisk Zlatého míče jako on. Ba co víc, Portugalec si jej prý nikdy nezasloužil více.

Portugalská hvězda střílí gól za gólem jak v reprezentaci, tak na klubové úrovni. Kromě toho Cristiano Ronaldo stále překonává další a další rekordy.

I proto se jeho agent Jorge Mendes domnívá, že by měl získat Zlatý míč, tedy ocenění pro nejlepšího fotbalistu planety.

„Čísla a statistiky Cristiana Ronalda vypovídají o všem. Podle mě by měly stačit k zisku dalšího Zlatého míče,“ má jasno Mendes.

„Vstřelil již 115 gólů v reprezentaci, což z něj činí historicky nejlepšího střelce v reprezentačním fotbale. Je nejlepším střelcem v historii světového fotbalu. Je zkrátka nejlepším fotbalistou všech dob, což by mělo být zohledněno,“ pokračoval hráčův agent v rozhovoru pro France Football.

Mendes si je vědom, že se jedná o individuální trofej. Proto nezapomněl zmínit, že Ronaldo střelecky ovládl Serii A, mistrovství Evropy a zmínil i jeho rekord v Lize mistrů. Rovněž podotkl, že se prosadil ve třech různých zemích.

„To vše ve věku 36. Zdobí jej naprosto jedinečná důslednost, nasazení a fenomenální schopnost čelit překážkám. Zlatý míč zkrátka musí získat Ronaldo. Nikdy si to nezasloužil více,“ dodal Mendes.

Ronaldo přitom rozhodně mezi hlavní favority nepatří. Nejvíce se mluví ve spojitosti s vítězstvím individuálního ocenění o hráčích jako Jorginho, N’Golo Kanté, Robert Lewandowski či Lionel Messi.

Zdroj: France Football

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.