Spojte se s námi


Fotbal

Návrat Premier League je blízko! Co od ní očekávat a na co se můžeme těšit?

Publikováno

dne

Anglická nejvyšší soutěž, prestižní Premier League, by se měla vrátit 17. června! Jak bude restart probíhat a na co se během něj můžeme těšit?

Jurgen Klopp zdroj cpfc.co.uk
Zdroj: cpfc.co.uk

Středa 17. června. To je datum, kdy by mělo dojít k obnovení sezóny anglické Premier League pod názvem Project Restart. Pokud tedy budou všechny testy na koronavirus negativní.

Prvními zápasy, kterých se dočkáme, by měly být poměrně prestižní střetnutí Manchesteru City a Arsenalu a také utkání Astonu Villy proti Sheffieldu. Po jejich skončení budou mít všechny kluby odehraný stejný počet zápasů – tedy 29.

První kompletní kolo by pak mělo startovat od pátku 19. června. V něm se můžeme těšit třeba na velmi zajímavý zápas Tottenhamu proti Manchesteru United nebo známé liverpoolské derby – tedy bitva Evertonu proti Liverpoolu.

Kde se jednotlivé zápasy odehrají zatím není známo. Vedení Premier League nicméně potvrdilo, že se bude hrát za zavřenými dveřmi, tedy bez diváků.

Nové jsou také časy výkopů. Páteční zápasy začínají vždy ve 21 hodin českého času. Sobotní mají nastaveny časy 13:30, 15:00, 18:30 a 21:00. V neděli se na utkání můžete dívat od 13:00, 14:00, 17:30 nebo 20:00. Všechny další zápasy, tedy ty během pracovních dnů, budou pravidelně vykopnuty v 19 nebo 21 hodin.

Další neznámou je datum ukončení sezóny. To by ale mělo být oznámeno co nejdříve.

A co pohárový FA Cup? Čtvrtfinálová utkání, před kterými byla sezóna pozastavena, by měla proběhnout 27. a 28. června. V nich uvidíme třeba zajímavý střet Leicesteru a Chelsea. Semifinále bude 18. a 19. července a finále poháru je prozatím plánováno na sobotu 1. srpna.

Zdroj: SkySports

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.