Spojte se s námi


Fortuna liga

Nicolae Stanciu: S trenérem máme výjimečný vztah. O odchodu jsem nikdy nepřemýšlel

Publikováno

dne

Sedmadvacetiletý rumunský záložník Nicolae Stanciu se v rozhovoru pro AntenaSport rozpovídal mimo jiné i o plánech v sešíváném dresu.

Zdroj: slavia.cz

Do Sparty přišel Nicolae Stanciu v zimě roku 2018 z belgického Anderlechtu. Na Letné odehrál celkem 31 ligových zápasů, během nichž vstřelil deset branek. Pak ovšem zamířil přes Al Ahlí do Slavie, čímž si proti sobě poštval sparťanské příznivce.

Ve Slavii se usadil v základní sestavě velmi rychle. Během podzimní části ještě rozdílovým hráčem nebyl, to se ale změnilo po koronavirové pauze. Ke čtyřem gólům přidal i devět asistencí, čímž výrazně pomohl Slavii k zisku mistrovského titulu.

„Všem ve Slavii jsem moc vděčný, s trenérem, díky kterému tam jsem, máme výjimečný vztah. Skvěle vycházím se všemi spoluhráči a nikdy mě nenapadlo, že bych odcházel,“ prozradil Stanciu v rozhovoru pro rumunský deník AntenaSport.

„Teď chceme hlavně zvednout pohár, užít si oslavy a zopakovat loňské léto. Vyhrát play off Ligy mistrů a znovu postoupit do základní skupiny Ligy mistrů, protože to, co jsme zažili minulou sezonu v Champions League, ty zápasy, které jsme odehráli, to bylo prostě něco jedinečného,“ dodal Stanciu ke svým plánům.

Použité zdroje: AntenaSport

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.