Spojte se s námi


La Liga

Zidane po letošní sezóně bez trofeje hodlá kompletně přeměnit kádr Realu Madrid. Kolika jmen se to dotkne?

Publikováno

dne

Real Madrid prožívá hroznou sezónu. Po odchodu Cristiana Ronalda a ztrátě formy dalších opor ukončí sezónu daleko od titulu a bez jakékoliv trofeje. Nedávno navrátivší se Zinedine Zidane v létě, plánuje až dvacet pohybů v kádru.

„Nebude to revoluce, bude to evoluce,“ řekl směrem k přestupního létu 2019 trenér Realu Madrid Zinedine Zidane. Španělský deník Marca ve středu informoval, že počet pohybů dovnitř a ven z kádru Realu Madrid by mohl dosáhnout až čísla dvacet. „V létě nás čekají velké změny v kádru, to je jasné,“ potvrdil podle zdroje Zidane.

Real Madrid není zvyklý, že nemá trofeje, fanoušci si je žádají každý rok a mnohdy přeplácení hráči na ně letos jednoduše neměli. Na vině je, jak jsme již zmiňovali, odchod Cristiana Ronalda, který měl prsty v třetině branek Bílého baletu za posledních pět let. Dále z formy jsou některé dřívější opory v čele s Baleem, Modričem nebo Marcelem.

Marca dále informuje, že Zidane absolvuje osobní pohovor s každým, kdo by mohl opustit či posílit kádr Bílého baletu. Osobně bude schvalovat nebo zamítat veškeré pohyby v kádru, kromě kvality hráčů musí posuzovat i míru jejich ambicí, aby byl tým stále hladový po úspěších.

Ohledně podoby „nového“ Realu Madrid je zmiňována spousta jmen, v poslední době snad nejčastěji dvojice Christian Eriksen a Paul Pogba. Ofenzivní prapor královského klubu by mohli držet například Hazard, Mbappé a Neymar, byť u hráčů PSG je to poměrně nepravděpodobné. Hovořilo se i o Harry Kaneovi, toto téma opadlo po jeho zranění a návratu formy u Karima Benzemy. Bílý balet údajně zajímá i portugalský devatenáctiletý zázrak z Benfiky Lisabon Joao Félixe.

Co se týká odchodů, opakovaně na přetřes přichází údajný stesk Marcela, toužícího obnovit spolupráci s Cristianem Ronaldem. V Juventusu by mohl na přímé lince nahradit Alexe Sandra. Nejsilněji se spekuluje o odchodu Balea, o čemž jsme již také psali. Z nedávných tahounů v bílém dresu nehrají prim Marcelo, Modrič ani naděje Mariano nebo Lucas Vázquez. V brance zase soupeří dva supergólmani Navas a Courtois a to se zdá jsou přílišný luxus.

Prozatím potvrzené jsou dva příchody, Za mladého stopera Edera Militaa vysází madridští 50 milionů FC Porto a z FC Santos přijde též křídelní Rodryga za 45 milionů. Jaké změny budou následovat?

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.