Spojte se s námi


Liga mistrů

Bořil před Interem: Zápas podzimu! Věříme tomu, že to společně zvládneme

Publikováno

dne

Slavia se chystá na pravděpodobně nejdůležitější zápas skupiny. V Edenu totiž přivítá milánský Inter, s nímž bojuje o třetí příčku a zároveň o postupové místo do Evropské ligy. Opora týmu Slavie Jan Bořil na tiskové konferenci hovořil o svých pocitech před utkáním či o jeho střeleckých schopnostech.

Zdroj: slavia.cz

Právě díky vstřeleným brankám může být tím, kdo bude mít fotku mezi legendama klubu na stadionu. Jaroslav Tvrdík mu to slíbil za vítězný gól na Camp Nou, který sice vstřelil, kvůli ofsajdovému postavení ale nemohl být uznán. Platí ta sázka i na utkání s Interem?

„Je to slíbené pořád. Když dám gól, tak bych tam mohl být. Uvidíme. Zápas podzimu je to určitě. Víme, o co hrajeme, je to velký den. Když se nám podaří vyhrát, budeme před nimi a zahrajeme si třeba i zápasy na jaře,“ říká levý bek.

Jak se chystá na útočné duo Lukaku – Martínez? „Koukám na video, jak se chovají, jaké mají náběhy, kličky. U nich je to ale těžké, umí oběma nohama, zvlášť Martínez, ten umí jít napravo i nalevo, je rychlý a hbitý. Lukaku udrží každý balon a dává to právě na něj. Na to jsme se zaměřili a myslím si, že jsme dobře připravení na to, abychom je ubránili,“ dodal.

Inter v posledních zápasech hrozí zejména z kraje utkání. Připravovala se slávistická obrana právě na to? „My jsme si dávali pozor i na Barcelonu a Messi nám dal gól ve 3. minutě. Samozřejmě nechceme dostat takhle rychlý gól, můžeme ho ale i dát a bude se nám hrát líp, je to padesát na padesát. Uvidíme, jak do toho oni vstoupí, ale určitě nechceme tak brzy dostat branku.“

Z postu krajního beka již vstřelil dvě branky. Právě se střílením gólů má ale Slavia problém. „My hrajeme hrozně nátlakový fotbal a snažíme se všichni běhat a když se dostaneme do šancí, tak nejsme tolik v klidu na proměnění. Je jasné, že když bráníme nulu a pak se dostaneme do šancí a nedáme je, tak jsme naštvaní. Pořád jsme ale jeden tým a věříme tomu, že to společně spolu zvládneme.“

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.