Spojte se s námi


La Liga

Schyluje se k dalšímu megapřestupu? Real má zájem o Kyliana Mbappého!

Publikováno

dne

Real Madrid se začal intenzivně zajímat o francouzskou hvězdu Kyliana Mbappého. Jeho příchod na Santiago Bernabéu by rád dotáhl v roce 2020.

Podle španělských médií se Real chystá koupit Kyliana Mbappého. Ten má v PSG smlouvu do roku 2022, nicméně Real by jej rád přetáhl na svou stranu už v příštím roce.

Španělský klub tak reaguje na množící se zprávy o nespokojenosti Mbappého v pařížském klubu. Tomu se nemá líbit neotřesitelná pozice Neymara v klubu, což mladý útočník v poslední době začal dávat najevo.

Vypadá to, že se schyluje k dalšímu megapřestupu. Real by rád po třech letech získal titul ve španělské lize, ale po neúplném desátém kole je na třetím místě o bod za vedoucí Barcelonou. Prolomit toto čekání by mohl právě s přispěním Kyliana Mbappého.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.