Spojte se s námi


Serie A

Restart kariéry v Interu Milán? Smůla! Bývalou hvězdu Premier League zradil kotník

Publikováno

dne

Minimálně tři měsíce mimo hru! Zranění a následná operace kotníku je další velkou ránou pro vyhasínající hvězdu jménem Alexis Sánchez.

Od přestupu z Arsenalu to jde s chilským forvardem a bývalým hráčem Barcelony pomalu ale jistě z kopce. Extrémně nepodařené angažmá v Manchesteru United mělo zachránit hostování v Interu Milán, jenže do cesty se postavilo zranění.

Dvě minuty před koncem reprezentačního utkání proti Kolumbii, se kterou Chile remizovalo 0:0, se Sánchez odbelhal ze hřiště s poraněním levého kotníku.

Po vyšetření ve španělské Barceloně se potvrdily obavy zdravotního týmu Interu Milán – dislokace peroneálních šlach. Už ve středu podstoupil operaci, která proběhla úspěšně.

Mimo hru zůstane minimálně další tři měsíce. Restart kariéry se tak zatím nekoná. V dresu italského celku nastoupil třicetiletý fotbalista zatím pouze do čtyř utkání, ve kterých zaznamenal jeden gól a jednu asistenci.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.