Spojte se s námi


La Liga

Supermoderní stánek Wanda Metropolitano zažil vítěznou premériu Atlética Madrid

Publikováno

dne

Fotbalisté Atlética Madrid zažili úspěšnou premiéru na novém stadionu Wanda Metropolitano. Před 68-tisícovým publikem zdolali v sobotu v rámci 4. kola nejvyšší španělské soutěže Malagu 1:0.

Atlético připravilo pompézní otevření nové arény. Po děkovačce hráčů s fanoušky následoval ohňostroj a hudební show. Zápas si nenechal ujít ani španělský král Filip VI.

Svůj název Wanda Metropolitano dostal podle čínské společnosti, která loni koupila 20-procentní podíl v organizaci.

Svěřenci trenéra Diega Simeoneho se přestěhovali do zmodernizované verze Estadio La Peineta, který dokončili v roce 1994.

 

„Los Colchoneros“ od roku 1966 hrají domácí zápasy na Estadio dal Manzanares, v roku 1972 ho přejmenovali na Stadion Vicenteho Calderóna podle slavného klubového prezidenta. Předtím Atlético hrávalo na Estadio Metropolitano na což odkazuje i název nového stánku.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.