Spojte se s námi


Liga mistrů

Debut z říše snů. Oršič zářil a stal se nejlepším hráčem prvního kola Ligy mistrů

Publikováno

dne

Vzhledem k faktu, že Ruik Football má jako jediný v České republice možnost hlasovat v anketě Best Player UEFA, připravili jsme si další novou rubriku. Po každém kole Ligy mistrů budeme vyhlašovat nejlepšího hráče. Nyní jsme zvolili záložníka Dinama Záhřeb Mislava Oršiče, který Atalantě Bergamo vstřelil hattrick za třicet pět minut. Tři branky vstřelil také Erling Håland ze Salcburku, ale on na to potřeboval o osm minut více.

Chorvatský mistr proti italskému celku dominoval. Do vedení šel už po deseti minutách, kdy se prosadil Leovac. Pak už začal řádit právě Oršič.

https://twitter.com/RouteOneTweets/status/1174406573105602565

Nejprve po půl hodině hry přízemní střelou z prvního doteku nedal brankáři Gollinimu šanci. Pak ve 42. minutě hlavičkoval z malého vápna do odkryté brány a třetí gól přidal v 68. minutě, kdy zcela nehlídaný si v klidu zpracoval míč levačkou a pravačkou pak prostřelil vyběhnutého Golliniho.

https://twitter.com/RouteOneTweets/status/1174409523005730816

Oršič se tak stal prvním fotbalistou Dinama Záhřeb, který vstřelil v základní části Ligy mistrů hattrick. Navíc pro šestadvacetiletého záložníka to byl vůbec první start v kariéře v Champions League. V součtu i s kvalifikací má na svém kontě už šest branek v sedmi duelech.

https://twitter.com/RouteOneTweets/status/1174420978115518465

„Od začátku jsme ukázali, že můžeme hrát na této úrovni, a já doufám, že budeme tímto způsobem pokračovat. Taky jsme je překvapili změnou formace. Ukázalo se, že to byl skvělý tah,“ řekl průběžný střelecký lídr Ligy mistrů Oršič po zápase.

A kdo byl podle Vás ten nejlepší hráč prvního kola Ligy mistrů? Pište nám do komentářů nebo na Facebook či Instagram.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.