Spojte se s námi


Fortuna liga

Preview: Sparta se chystá na ostravský Baník. Dokáže po delší době zvítězit?

Publikováno

dne

Sparta v rámci šestého kola Fortuna ligy hostí ostravský Baník, který bude chtít po delší době v lize na Letné bodovat. Podaří se výběru trenéra Jílka bodovat naplno?

Zdroj: sparta.cz

Sparta do sezony nevkročila pravou nohou. V současné době se nachází na osmé příčce se sedmi body. První zápas skončil domácí prohrou se Slováckem, následně letenští porazili Jablonec, poté remizovali s Budějovicemi, s Příbramí v domácím prostředí zvítězili a poslední utkání skončilo porážkou v Mladé Boleslavi.

Baníku v dosavadní sezoně náleží pátá příčka. Na Spartu tak mají svěřenci trenéra Pánika dvoubodový náskok. V první utkání Ostrava podlehla Liberci, následně zvítězila v Karviné a poté podlehla Teplicím. Díky výhrám nad Opavou a Bohemians 1905 tak není bodový stav vůbec špatný.

Co se týče vzájemných zápasů, Baník v Generali Areně v ligovém utkání bodoval naposledy v sezoně 2014/15. Posledních pět utkání navíc nabídlo průměr 3,8 branky na zápas. Sparty v nich vyhrála čtyřikrát, jednou zvítězil Baník.

Tým trenéra Jílka má za sebou hrozivou sérii. V poslední deseti utkáních vyhrál pouze dvakrát, a tak je potřeba zvítězit a nelichotivou sérii zvrátit. A právě Baník by mohl být ideálním soupeřem. Očekávám povedenou hru Sparty a vítězství o jednu branku.

Tip Ruik Football: Vítězství domácích v kurzu 1.62.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.