Spojte se s námi


La Liga

O Rakitiče mají v Interu Milán stále zájem, Conte si z Barcelony přeje i Vidala

Publikováno

dne

O dvojici barcelonských středopolařů projevil již nějaký ten pátek zpátky zájem milánský Inter a ten stále přetrvává. Antonio Conte, který je od letoška novým koučem Nerazurri, chce přestavět kádr a právě tito dva záložníci by byli ideálními posilami.

Ivan Rakitič má s katalánským celkem stále dvouletou smlouvu a navíc sám vyjádřil svou touhu setrvat ve stávajícím působišti. Zároveň si však je vědom situace v záložní řadě FCB, kde je aktuálně přetlak a proto je připraven odejít. V klubu věří, že by za něj mohli získat 50 milionů eur.

Předními zájemci jsou Manchester United a Inter Milán. S žádným z nich ještě nebyl navázaný oficiální kontakt, nicméně hlavně v případě Italů se dá mluvit o vážném zájmu. V Anglii totiž pozítří končí registrační okno a po Chorvatovi by šli jen tehdy, prodají-li Paula Pogbu za 150 milionů do Realu.

Čínští majitelé Interu preferují místo zaplacení požadované sumy hostování loňského finalisty ruského světového šampionátu, který mohl loni odejít za 90 milionů eur do PSG, ale sám odmítl, za což chtěl být ze strany Katalánců odměněn novým kontraktem. K tomu nicméně nedošlo.

Arturo Vidal volbou č. 1 pro trenéra Conteho

Vedle něj ještě chtějí na přání Itala Antonia Conteho, jenž nahradil Luciana Spallettiho, přivést Artura Vidala. Chilan je však oblíbencem u Ernesta Valverdeho, navíc sám odchovanec Cola Cola nemá v plánu odchod. Sám by letošní semifinalista Copy Américy chtěl řešit svou budoucnost až za rok.

Dodejme, že Inter už přivedl na hostování Stefana Sensiho a Nicolu Barella (ze Sassuola, resp. Cagliari) a dále křídelníky Valentina Lazara (22 milionů) s Matteem Politanem (20 milionů), gólmana Ionuta Radua (12 milionů), Eddieho Salceda (8 milionů), Gabriela Brazaa (6,5 milionů) a Diega Godína (zdarma).

Z klubu by naopak mohl za Radjou Nainggolanem, jenž šel hostovat do Cagliari, jít také Joao Mário nebo Borju Valera. V rámci přestavby se mohl pakovat i problémový útočník Mauro Icardi. Připomeňme, že černo-modří skončili letos 4. v lize a v Lize mistrů byli vyřazeni už ve skupinách.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.