Spojte se s námi


Premier League

Arsenal nabízí Mustafiho k prodeji, Koscielny si za klub již nezahraje

Publikováno

dne

Hned dva stopeři by mohli dát vale Emirates Stadium. Zatímco Laurent Koscielny se rozhodl z Arsenalu odejít na vlastní žádost a vrátit se zpět do Francie, to Shkodrana Mustafiho se vedení klubu snaží zpeněžit a jedná o jeho možném novém působišti.

V pondělí se v Londýně uskutečnila schůzka mezi technickým ředitelem Arsenalu Eduem, prezidentem Stade Rennes a zástupci Laurenta Koscielnyho.

Nyní se již pouze jedná o přestupové sumě. Neočekává se, že by třiatřicetiletý stoper za Gunners ještě někdy nastoupil.

Dalším, kdo by měl opustit Emirates Stadium, je francouzův defenzivní kolega Shkodran Mustafi. Sedmadvacetiletého stopera se však snaží prodat samo vedení klubu, případně alespoň poslat na hostování.

Sám hráč by však v dresu s kanónem na hrudi zůstal a pokračoval ve zlepšování svých výkonů. „Mám smlouvu platnou do roku 2021,“ komentoval bývalý hráč Valencie.

Mezi zájemce o německého obránce patří Monaco a AS Řím. Celek hrající Ligue 1 nabídl 27 milionů liber, nicméně Gunners požadují minimálně cenu, za kterou Mustafi na Emirates Stadium zamířil, tedy 35 milionů.

Finance, které by z případných dvou přestupů klub získal, by Unai Emery využil na koupi levého beka Kierana Tierneyho ze Celticu Glasgow.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.