Spojte se s námi


Fortuna liga

Ondřej Šašinka odchází z Baníku Ostrava na hostování do Slovácka

Publikováno

dne

Mladší z bratrů Šašinků odchází z Baníku na hostování do Slovácka. Následuje tak kroky svého bratra, který také odešel na hostování, ovšem Jakub zamířil do Karviné.

Zdroj: twitter.com/fcbanikostrava

Jednadvacetiletý Ondřej Šašinka působí stejně jako jeho bratr na pozici útočníka. V uplynulé sezóně odehrál Ondřej v dresu Baníku 33 utkání, vstřelil 4 branky a připsal si 1 asistenci.

Nyní Ondřej odchází sbírat minuty a zkušenosti do Slovácka. Kluby se mezi sebou dohodly na jeho hostování do konce ligového ročníku bez opce. Odchovanec Baníku a reprezentant do 21 let se v Uherském Hradišti bude na tréninku hlásit ve středu.

„Mezi kluby je vše ujednáno, ještě se dotahují administrativní kroky. Ve smlouvě znovu máme klauzuli, že si hráče můžeme v případě nutnosti v zimě stáhnout do Baníku. Věříme, že Ondra na Slovácku nasbírá další zápasové zkušenosti v nejvyšší soutěži,“ vyjádřil se k hostování sportovní ředitel FC Baníku Ostrava Marek Jankulovski. 

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.