Spojte se s námi


La Liga

Barcelona chystá pro Messiho novou smlouvu

Publikováno

dne

Podle britského deníku ESPN by měla Barcelona v nejbližší době nabídnout Messimu novou smlouvu, která by měla platit až do roku 2022. Součástí nové smlouvy by měl být i zvýšený plat. 

Lionel Messi strávil celou svoji profesionální kariéru v Barceloně. Dvaatřicetiletý Argentinec odehrál v nejvyšší španělské soutěži 459 utkání, během nichž vstřelil 419 gólů.

S Barcelonou ovládl desetkrát La Ligu, šestkrát Copa del Rey, čtyřikrát Ligu mistrů a mnoho dalších soutěží.

Momentálně má argentinská hvězda smlouvu na Camp Nou do roku 2021 s měsíčním platem 8,3 milionu eur (asi 207 milionů korun).

Součástí aktuální smlouvy je také výstupní klauzule ve výši 700 milionů eur. Pokud by tedy byla aktivována, stal by se Lionel Messi jednoznačně nejdražším fotbalistou planety.

Prezident katalánského celku Josep Maria Bartomeu plánuje Messimu prodloužit kontrakt o další rok, čímž by si Argentince pojistil až do jeho 36 let.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.