Spojte se s námi


Premier League

Mašina Pepa Guardioly zahájila přípravu úspěšně. V úvodním utkání dala lekci West Hamu

Publikováno

dne

Obhájce ligového titulu v Premier League ze sezony 2018/2019 vstoupil do letní přípravy ve velké pohodě. V prvním utkání Guardiolovi svěřenci jednoznačně porazili londýnský West Ham. Výsledek 4:1 mluví za vše. Citizens přitom nastoupili se slabší sestavou, to samé se ale nedá říct o Hammers, kteří do zápasu vběhli i s oporami. Je to snad znamení, že bude Manchester City i v nové sezóně opět hrozbou pro všechny?

Manchester City vstoupil do zápasu velice dobře. Už v úvodní pětiminutovce byl blízko ke vstřelení úvodního gólu, jenže Roberto Jimenez vytasil parádní zákrok, a proto se skóre neměnilo.

Dlouho na velkou šanci nečekali ani Hammers. Ti se na začátku druhé desetiminutovky presentovali skvělou akcí, kterou zakončil Felipe Anderson. Jeho pokus však těsně minul levou tyč.

Ve 26. minutě už se již skóre měnilo. Po ruce Angelina byl nařízen pokutový kop pro svěřence trenéra Manuela Pellegriniho. Penalty se ujal Mark Noble, který svůj projektil poslal do sítě. West Ham tedy vedl 1:0.

Po půlhodině hry už ale bylo srovnáno. Centr Adriána Bernabe Garcii našel Davida Silvu, který neměl s proměněním šance problém. O tři minuty později již Citizens vedli. Penaltu totiž proměnil mladičký Lukas Nmecha.

Ve druhé půli se ještě za Manchester City prosadil dvakrát Raheem Sterling, který svými dvěma góly zařídil výhru 4:1. Oba trenéři využívali neomezený počet střídaní. Za Citizens se do hry dostal třeba Kevin De Bruyne, Bernardo Silva či Olexandr Zinchenko.

V týmu Hammers se v druhé půli objevil Chicharito, Pablo Zabaleta nebo Pedro Obiang. Oba týmy tedy vyzkoušeli různé hráče, výsledek zápasu není nějak zvlášť podstatný, i přesto může být o něco spokojenější lodivod Sky Blues Pep Guardiola.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.