Spojte se s námi


La Liga

Anglický obránce Kieran Trippier odcestoval do Španělska, přestupuje do Atlétika

Publikováno

dne

Anglický obránce Kieran Trippier neodcestoval s Tottenhamem Hotspur na asijské přípravné turné, ale podstupuje lékařskou prohlídku před přestupem do Atlétika Madrid. Přestupová částka by měla být 20 milionů liber.

Reprezentační obránce odehrál za Spurs dlouhou sezónu, pravidelně nastupoval i v reprezentaci a nyní se manažer londýnského klubu Mauricio Pochettino rozhodl jej uvolnit za poměrně zajímavou sumu na další angažmá.

Na pravý kraj obrany Spurs zbyli Serge Aurier a Kyle Walker-Peters, popřípadě na této pozici může zaskočit středopolař Juan Foyth.

Do Tottenhamu přišel Trippier v červnu 2015 z Burnley za 3,5 milionu liber, takže na něm klub slušně vydělá.

Atlético hledalo náhradu za odcházejícího Juanfrana, který ohlásil svůj konec v klubu již v květnu. První volbou byl Nélson Semedo z Barcelony, ale ten jejich nabídku odmítl.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.