Spojte se s námi


Fortuna liga

„Ať už jde ta komise rozhodčí do prd*le,“ napsal na svůj Twitter Michael Rabušic!

Publikováno

dne

Michael Rabušic dal jasně najevo, co si myslí o komisi rozhodčích. Devětadvacetiletého fotbalistu naštval zářez, který byl k vidění v duelu mezi Baníkem Ostrava a Libercem.

Zdroj: fortunaliga.cz

Hned první kolo Fortuna ligy přineslo velmi špatný výkon rozhodčího Berky, jenž pískal zápas mezi Baníkem a Libercem. Hlavní rozhodčí podle mnohých pískal od 1. minuty pro domácí celek. 

Celá situace vyvrcholila v 74. minutě za stavu 1:1. Tomáš Smola spadl v pokutovém území hostů velmi ochotně, na což mu rozhodčí Ondřej Berka „skočil“ a nařídil pokutový kop. 

Ten však Robert Hrubý neproměnil, neboť trefil pouze břevno Nguyenovi brány. V 94. minutě se dočkali hosté z Liberce druhého gólu, který nakonec celý zápas rozhodl. 

Svěřenci Pavla Hoftycha tak nakonec první kolo zvládli, i když jim hlavní sudí Berka podle devětadvacetiletého útočníka maďarského Haladasu Michaela Rabušice vítězství evidentně nepřál.

https://twitter.com/Rambic19/status/1150108787321331712?s=20
Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.