Spojte se s námi


Fortuna liga

Výprodej na Letné! Sparta už nepočítá se čtyřmi hráči

Publikováno

dne

Nový trenér Václav Jílek už začíná na Letné úřadovat a utvářet si kádr k obrazu svému. Sparta oficiálně nabídla k prodeji čtyři hráče, včetně jedné z největších hvězd týmu Guélora Kangy.

Dny Kangy v dresu Sparty jsou zřejmě sečteny. Kouč Jílek s ním do budoucna nepočítá.
Zdroj: sparta.cz

To o čem jsme vás informovali před nedávnou dobou, se zřejmě stane realitou. Dny Guélora Kangy na Letné jsou s největší pravděpodobností sečteny. Společně s gabonským záložníkem by ve Spartě měly skončit další tři hráči.

Letenští oficiálně na přestupovou listinu umístili také Uroše Radakoviče, Eldara Čiviče a Bogdana Vatajela. Pokud by na tyto hráče přišly adekvátní nabídky, budou muset dát Letné sbohem.

Kanga působí na Letné od února 2018, svými výkony mnohé hráče převyšuje, ovšem nevyhýbají se mu ani prohřešky na hřišti. Stoper Radakovič už pod koučem Václavem Jílkem působil, takže jeho zapsání na přestupovou listinu je překvapivé.

Nečekaný je také prodej Eldara Čiviče, třiadvacetiletý levý obránce nefiguruje v trenérových plánech. Čtvrtým do party ze Sparty je Bogdan Vatajelu, jenž přestoupil do Sparty už v roce 2016, ovšem půlku této sezony strávil na hostování v Jablonci.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.