Spojte se s námi


Bundesliga

Leroy Sané by se mohl stěhovat do Bayernu Mnichov

Publikováno

dne

Legenda Bayernu Mnichov Lothar Matthaus si je jistý tím, že Leroy Sane opustí Manchester City a upíše se právě bavorskému gigantovi.

Sane, kterému je teprve 23 let, strávil na ostrovech tři roky a má na kontě dva tituly Premier League. Matthaus by ho rád viděl v dresu svého milovaného klubu: „Hráč, který podle mě příští sezónu zamíří do Bayernu, je Leroy Sané. Jsem si jistý, že ho uvidíme v Mnichově. Pokud Uli Hoeness veřejně prohlásil, že se o hráče zajímá, tak to většinou končí dobře.“

„Byl by to fantastický transfer, protože on je jedním z nejlepších křídel na světě. Pep Guardiola s ním není úplně spokojený a fotbalista chce nastupovat pravidelněji. Odchází Arjen Robben a Franck Ribery, takže křídelník je potřeba.“

Bayern, který letos získal titul jak v Bundeslize tak v DFB-Pokal, musí začít přestavovat kádr a už přivedl Lucase Hernandeze a Benjamina Pavarda. Za prvního dokonce zaplatil 80 milionů eur. Podle Matthause ale bude muset v případě Saneho vytáhnout ještě více peněz a vytvořit tak klubový přestupový rekord.

„Kvalita Saneho je ještě větší, než Hernandeze. Asi nebude drahý jako Neymar, ale podle mě to bude tak 100 milionů. Když by dorazil ještě Timo Werner, tak se klub začne pomalu ale jistě připravovat na novou historickou etapu,“ zakončuje bývalý skvělý obránce.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.