Spojte se s námi


Serie A

V Itálii suspendovali agenta Mina Raiolu, případné přestupy Pogby či de Ligta mohou krachnout

Publikováno

dne

Italská fotbalová federace bez zveřejnění důvodů suspendovala na tři měsíce činnost hráčského agenta Mina Raioly. Otázkou je, jestli lze dokončit obchody, na kterých se podílí…

Do Raiolyho stáje patří Paul Pogba z Manchesteru United, jenž je v hledáčku Realu Madrid či žádaný mladý stoper Ajaxu Amsterdam Matthijs de Ligt, na něj si zase brousí zuby Barcelona. Pozastavení agentovy činnosti může ovlivnit i letní přestupové období.

Podle vyjádření Raioly by měl mít zákaz platnost jen na italský trh, italská fotbalová federace se zatím k případu vůbec nevyjádřila. Pokud by však suspendace měla celosvětový charakter, mohlo by to zkomplikovat nejen výše uvedené velké transfery.

Už jsem kontaktoval právníky, jde o zjevnou nespravedlnost a já využiji všechny dostupné prostředky k dosažení nápravy. Nedostal jsem žádné vysvětlení, opravdu netuším důvod sankce,“ řekl Raiola pro Sport Witness.

Podle La Gazzetta dello Sport by tento případ měl souviset s přestupem útočníka Gianluky Scamaccua z AS Řím do PSV Eindhoven v roce 2015. Samotný Raiola si však myslí, že trest je odplata za kritiku FIGC, kterou vícekrát obvinil za nedostatečný boj proti rasismu.

Trest dostal i jeho bratranec Vincenzo, jemuž byla pozastavena činnost na dva měsíce.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.