Spojte se s námi


Serie A

Conte během úterního rozhovoru vyloučil angažmá v AS Řím

Publikováno

dne

Velezkušený italský taktik Antonio Conte je od vyhazovu z londýnské Chelsea stále bez práce. V nedávném rozhovoru pak rodák z Lecce vyloučil, že by se jeho budoucnost mohla spojit s AS Řím.

Antonio Conte zdroj cpfc.cz
Zdroj: cpfc.cz

Conte se jako trenér proslavil během svého tříletého angažmá v Juventusu Turín. Během těchto tří let získal Juventus vždy titul mistra Serie A. Poté Conte na čas opustil trénování na klubové úrovni, aby se stal hlavním trenérem italské reprezentace.

Po dvou letech u Azzurri byl však z této funkce propuštěn a jeho další kroky směřovaly na ostrovy. Konkrétně do londýnské Chelsea, se kterou hned v první sezóně získal ligový titul. Nicméně další sezóna už nebyla tak úspěšná a Conte byl propuštěn.

Letos v létě by se Antonio Conte měl k trénování vrátit, sám pak v nedávném rozhovoru zdůraznil, že by se rád vrátil do Itálie. Načež byl spojován s římským AS, tohle tvrzení však ve včerejším rozhovoru Conte vyvrátil. „Pro svou práci potřebuji cítit, že můžeme každého porazit a taková situace tady momentálně není,“ řekl devětačtyřicetiletý stratég na adresu týmu z hlavního města Itálie.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.