Spojte se s námi


Premier League

De Gea má podle statistik horší sezónu než Karius

Publikováno

dne

Brankář Manchesteru United David De Gea momentálně neprožívá nejšťastnější období, ale i ti největší fanoušci fotbalu by neřekli, že má letos velmi špatné statistky a to i horší, než poslední rok propíraný Loris Karius.

Karius je momentálně na dvouletém hostování v Besiktasi, neboť na Anfield Road v dresu Liverpoolu už moc budoucnost neměl. Tu si zavřel hlavně svým hrozivým vystoupením ve finále Ligy mistrů, ale ani předtím nijak extra jistý nebyl.

Od té doby si ale 25-letý gólman buduje reputaci zpět, což se nedá říci právě o De Geovi. Ten v posledních čtyřech zápasech svému týmu třemi chybami ublížil a hloupě inkasoval. Obrázek níže ukazuje, jak na tom oba borci letos jsou.

Své jedničky mezi třemi tyčemi se ale zastává kouč Rudých ďáblů Ole Gunnar Solskjaer: „Není šance, že by ho někdo vinil ze ztráty bodů a z toho, že jsme na šestém místě. Ví, že tu střelu měl mít, ale to je fotbal. Není důvod se nějak schovávat, ale nikdo na něj neukazuje.“

„David je v tomto klubu neuvěřitelný. My se navzájem podporujeme. David je ve světle reflektorů dlouho, což má nějaký důvod. Má teď periodu, kdy by se mu mohlo dařit lépe, ale nemám o něj obavy. Má silný charakter.“

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.