Spojte se s námi


Premier League

Žlutá karta za polibek! I to lze mezi hráči vidět v zápase Premier League

Publikováno

dne

Nestává se často, aby si soupeři v mistrovském zápase projevovali bůhvíjakou náklonnost či k sobě vyjadřovali pozitivní emoce. Aby se na hřišti odehrálo něco podobného, co bylo k vidění v Cardiffu v zápase proti Burnley, to je však rarita!

Aktéry aktu byl domácí obránce Bennett a hostující útočník Barnes. Po jejich vzájemném souboji, ve kterém útočník možná schválně, možná omylem poněkud pošlapal Bennetta, došlo k vyříkávání si stanovisek. Oba hráči stáli velmi blízko u sebe a téměř se dotýkali hlavami, blesky jim sršely z očí, na první pohled se schylovalo k pořádné strkanici či tzv. hlavičce.

Pak však Barnes předvedl něco, co asi nikdo nečekal. Bennettovi na hranici čela a kořene nosu umístil dva polibky, na což konsternovaný Bennett nedokázal nijak reagovat. Barnes odběhl, jeho činu si však všiml rozhodčí Mike Dean a udělil mu žlutou kartu za nesportovní chování.

Zdroj: skysports.com
Zdroj: skysports.com
Zdroj: skysports.com

Každopádně zajímavý způsob, jak ukončit potenciální rozmíšku, co myslíte?

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.