Spojte se s námi


Ostatní

Video: Nejhorší penalta na světě? Autor Celina ze Swansea je všem pro smích

Publikováno

dne

Útočník druholigového Swansea City, ve kterém v minulosti působil českým fanouškům známý Wilfried Bony, se po víkendovém zápase dostal na stránky novinových plátků a jeho jméno je zmiňováno tisíci fotbalovými fanoušky. Zázračný gól či gesto fair-play za tím však nehledejte.

Bersant Celina, který kdysi figuroval na soupisce Manchesteru City, totiž byl hlavním aktérem zcela opačného zážitku. Útočník Swansea se v zápase proti West Bromwich Albion zhostil zahrávání pokutového kopu za stavu 1:0 pro W.B.A. Pokud by z penalty vyrovnal, mohli hosté pomýšlet na body.

Jak však Celina penaltu zahrál? Posuďte sami:

Poté, co v posledních týdnech byla k vidění hned několikrát úspěšná „panenka“, jak se přezdívá zakončení poprvé zahraném Antonínem Panenkou v reprezentačním dresu Československa, chtěl ji zahrát nejspíše i Celina. Zle pohořel.

„Cítil jsem, že to byl klíčový okamžik celého zápasu. Má chyba stála můj tým zápas,“ přemítal posmutněle. Swansea opravdu nepomohl, mužstvo prohrálo nakonec 3:0 a zůstává na 15. místě v tabulce Championship.

Pro příště si již Celina nejspíše rozmyslí, jestli bude chtít dělat „frajeřinky“.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.