Spojte se s námi


Fortuna liga

Jak posílila Slavie v zimním přestupovém období?

Publikováno

dne

Slavie poprvé za dlouhou dobu nepřivedla žádnou posilu ze zahraničí. Zaměřila se na český trh, přivedla celkem 4 hráče, za něž neutratila převratné částky, ovšem otázkou zůstává, zda se dokáží natrvalo prosadit do základní jedenáctky.

Zdroj: Slavia.cz

Alex Král (Teplice 900, tisíc eur)

Slavistický odchovanec se do Slavie vrátil po třech sezónách v Teplicích, kde fotbalově vyrostl a zvyknul si na dospělý fotbal. Po zimní přípravě zůstal na lavičce náhradníků, i kvůli tomu, že má Slavie na postu stopera široké a kvalitní zastoupení. Trenér Jindřich Trpišovský ho však začal stavět do zálohy. V zápasech, které dosud odehrál, prokázal svou kvalitu, a je možné že se v základní jedenácte natrvalo prosadí.

Zdroj: fcslovanliberec.cz

Petr Ševčík (Liberec, 1 milion eur)

Oblíbenec Jindřicha Trpišovského podával na začátku zimní přípravy výborné výkony a probojoval se do základní sestavy, svojí pozici však rychle ztratil a v posledních dvou zápasech se nevešel ani na lavičku náhradníků. Konkurence je ve Slavii široká, o své místo bude bojovat hlavně s Hušbauerem a Králem. Mezi jeho největší přednosti patří výborný driblink, neúnavný presink a kvalitní zakončení.

Zdroj: Slavia.cz

Lukáš Masopust (Jablonec, 650 tisíc eur)

Jihlavský odchovanec patřil v Jablonci k oporám, na podzim nastřílel ve třinácti zápasech 4 góly a připsal si také 5 asistencí. Svůj ligový debut za Slavii oslavil gólem a pomohl porazit Slovácko. Je velmi dynamický a dobře rozšiřuje hru, ve Slavii by mu to mohlo sedět, důležité bude, zda se dokáže natrvalo prosadit do základní sestavy.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.