Spojte se s námi


Blog

Jan Matoušek znovu odchází na hostování do Příbrami

Publikováno

dne

Jeden z největších českých talentů Jan Matoušek opouští hlavní město a znovu oblékne dres 1. FK Příbrami.

Matoušek přišel na začátku sezóny do Slavie, která ho obratem poslala zpět do Příbrami na hostování, kde pokračoval ve svých skvělých výkonech, za 7 zápasů stihl nasázet 4 branky, což v trápící se Příbrami není jednoduché.

Při zranění Tecla a Burena si ho Slavia stáhla z hostování zpět. Mladičký útočník u sešívaných nedostával tolik prostoru, kolik by jeho rostoucí talent potřeboval. Stále zde byla možnost jej poslat zpět na Litavku, kde sídlí stadion Příbrami.

Pro tento krok se Slavie nakonec rozhodla, určitě to Janu Matouškovi pomůže, znovu se rozehraje, dostane zpět své sebevědomí a možná by mohl pomoci Příbrami k lepšímu umístění v lize, na místa zařizující play off o jedno místo do Evropské ligy je dělí pouhé 2 body.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.