Spojte se s námi


Fortuna liga

Michal Sáček si svými výkony říká o základní sestavu. Záložník Sparty se vyjádřil k současné situaci

Publikováno

dne

Záložník pražské Sparty, Michal Sáček, má za sebou úspěšnou přípravu, ve které podával spolehlivé výkony ve středové řadě a ještě se navíc dokázal bodově prosadit. Svými výkony v zimní přípravě potěšil nejenom sparťanské fanoušky, ale celý realizační tým.

Michal Sáček

Michal Sáček se poprvé do sparťanského A týmu dostal v roce 2016, když si jej z juniorky vytáhl právě Zdeněk Ščasný. Na začátky svého působení v hlavním mužstvu má příjemné vzpomínky.

„Byl to takový můj splněný sen, být najednou v kabině s Davidem Lafatou nebo Bořkem Dočkalem. Asi je normální, když řeknu, že jsem byl nervózní, to je jasné. Ale vzpomínky jsou to příjemné, první zápas do kterého jsem nastoupil byl v poháru proti Liberci. A ten první ligový start mám ze zápasu s Jihlavou, kdy dal právě David Lafata pět branek a my jsme vyhráli 5:0. Ten první ligový zápas jsem si chtěl užít, a myslím si že se mi to povedlo,“ uvedl záložník Michal Sáček.

Zdroj: sparta.cz

Záložník Sparty dále hodnotí své působení v posledních zápasech v podzimní části, které se mu povedly.

„Poslední dva zápasy podzimu jsem měl možnost nastoupit do základní sestavy a ty zápasy se mi povedly, ale trochu mě mrzelo, že už je konec podzimu. Řekl jsem si, že v těchto výkonech chci pokračovat a právě přes zimní přípravu jsem se snažil na sobě pracovat a teď co se týče přípravy, tak se cítím velmi dobře,“ sděluje Michal Sáček.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.