Spojte se s námi


La Liga

“Zidane je jedinečný,” tvrdí Solari

Publikováno

dne

Ještě nedávný kouč B-týmu Realu Madrid, Santiago Solari, zažívá vpravdě slušný start do své trenérské kariéry na vrcholné úrovni. Z dočasného trénera v pozici třízápasové záplaty za Julena Lopeteguiho přerostl díky čtyřem výhrám za sebou v plnohodnotného lodivoda “Bílého baletu”. Stále ale chová obrovský respekt k předminulému kouči Realu Madrid, Zinedinu Zidanovi, což dokázal také v nedavném rozhovoru.

“Zidane není porovnatelný s nikým,” odpověděl 42letý Argentinec na dotaz ohledně porovnání sebe a francouzského idola. „Je to legenda, byl na neuvěřitelné úrovni. Jednalo se o mimořádného hráče, se kterým jsem měl to štěstí si zahrát,“ shrnul status muže, jenž jako trenér přivedl Real k třem po sobě jdoucím triumfům v Lize mistrů.

„Ale také jako kouč bude pravděpodobně tím nejúspěšnějším v historii Realu Madrid. Uznávám jej jako člověka a všichni bychom měli uznávat jeho velikost. Je jedinečný,“ dodal ještě spoluhráč Zidana z let 2001 až 2005.

O páté vítězství v řadě se hráči „Los Merengues“ poperou na Estadio Municipal de Ipurua, kde sídlí třináctý Eibar. Duel se rozběhne v sobotu od 13:00.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.