Spojte se s námi


Premier League

Chelsea: Nová funkce pro legendu ze Stamford Bridge?

Publikováno

dne

Trenér Chelsea Maurizio Sarri by se nebránil, kdyby se John Terry připojil k jeho realizačnímu týmu.

John Terry (37) opustil londýnskou Chelsea po 22 letech minulý rok v červenci. Poté zamířil do druholigové Aston Villy a nyní odmítl nabídku ruského Spartaku Moskva, kvůli rodinným důvodům. Nebo za tím bude něco jiného?

V anglických médiích se můžeme dozvědět, že bývalému kapitánovi byla nabídnuta možnost, se připojit do trenérského štábu.

„Pokud nám bude chtít John pomoct, budu velmi rád. Chelsea pro něho byla a vždy bude domovem. Je pouze na Johnovi, jestli bude chtít dále pokračovat v profesionální kariéře, k nám má cestu otevřenou,“ toto byla slova lodivoda týmu, jenž sídlí v londýnské jihozápadní čtvrti.

Bývalý stoper anglické reprezentace si zahrál za Blues více než 700 zápasů, vyhrál 5x nejvyšší soutěž, 5x FA Cup a dále přidal vítězství v Lize mistrů.

Sarri ve svém rozhovoru dodal. „Když jsem s ním naposledy mluvil, tak mi říkal, že si chce zahrát ještě jednu sezónu“.

Co myslíte, povedou kroky anglické legendy zpět na Stamford Bridge a nebo bude dále pokračovat ve své bohaté kariéře?

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.