Spojte se s námi


Bojové sporty

OKTAGON 42: Keita vs. Tichota online stream. Jak turnaj sledovat živě?

Už v sobotu 29. dubna se dočkáme dalšího turnaje. OKTAGON 42 se uskuteční v Bratislavě a těšit se můžeme na zajímavá jména. Do akce půjdou bojovníci jako Losene Keita, Jakub Tichota, Vlasto Čepo či Jeremy Kimball. Jak turnaj sledovat živě přes online stream?

Publikováno

dne

Už v sobotu 29. dubna se dočkáme dalšího turnaje. OKTAGON 42 se uskuteční v Bratislavě a těšit se můžeme na zajímavá jména. Do akce půjdou bojovníci jako Losene Keita, Jakub Tichota, Vlasto Čepo či Jeremy Kimball. Jak turnaj sledovat živě přes online stream?

OKTAGON 42 je za dveřmi. Bratislava se může těšit na další turnaj, první na slovenském území v tomto roce. A je se na co těšit, protože do akce půjdou skutečně zajímavá jména a dočkáme se atraktivních duelů.

Největším lákadlem je pochopitelně hlavní zápas. V tom se původně měli utkat o pás v pérové váze Mate Sanikidze a Losene Keita. Gruzínec ale kvůli zranění musel odstoupit a nahradí jej český talent Jakub Tichota.

Keita bude v zápase velkým favoritem. Jestli má Tichota šance, popřípadě jaké, jsme pro vás zanalyzovali v zápasovém preview. Rozhodně by ale neměl být odepisován.

Dále se dočkáme další řežby v podání Vlasta Čepa, kterého vyzve nebezpečný Moldavan Ion Tuburceanu. Mimo to se v Bratislavě představí Jeremy Kimball, který v rozhovoru pro Ruik prozradil, že chce předvést hlavně dobrý výkon a plánuje ještě jednu velkou jízdu.

S velkolepým příběhem pak do Oktagonu dorazí poprvé britský bojovník Shem Rock, domácí fanoušci se určitě těší na duel Romana Pauluse.

Oktagon kurzy

Zápas turnaje Oktagon 42 Kurz Tipsport Kurz Chance
Losene Keita (BE) vs Jakub Tichota (CZ)
Vlasto Čepo (SK) vs Ion Tuburceanu (RO)
Matouš Kohout (CZ) vs Karol Ryšavý (SK)
Jeremy Kimball (US) vs Ruben Wolf (DE)
Roman Paulus (SK) vs Niko Samsonidse (DE)
Ole Magnor (NO) vs Michal Kotalík (CZ)
Stuart Austin (UK) vs John Winter (SU)
Václav Holota (CZ) vs Liam Etebar
Katharina Dalisda (DE) vs Isabella de Pádua (BR)
Marek Bartl (CZ) vs Selim Topuz (AT)
Jakub Dohnal (CZ) vs Callum Mullen (UK)
James Lewis (UK) vs Dominc Schober (AT)

Jak turnaj sledovat online?

Registrujte se přes tento odkaz na sázkovou kancelář Tipsport. Následně svůj účet ověřte, proveďte první vklad a vsaďte alespoň 30 korun. Obdržíte bonus 300 korun a můžete sledovat celý zápas.

Oktagon live stream Tipsport

Jak? Půjdete do live sázek, ve kterých vyberete zápas. Následně na něj kliknete a můžete ho začít sledovat i přímo sázet.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.