Spojte se s námi


Ostatní

Necid má nový klub, domluvil se na smlouvě v nizozemském Haagu

Publikováno

dne

Není to dlouho, co Tomáš Necid ukončil svou smlouvu s tureckým Bursasporem a už má nový klub. Domluvil se na dvouletém kontraktu s ADO Den Haag. Nejdříve o tom informoval hráčův agent, následně dohodu oficiálně potvrdil i klub.

Není to však poprvé, co bude bývalý reprezentant působit v Nizozemí. Už v letech 2014 a 2015 si vyzkoušel tamní nejvyšší soutěž, když působil ve Zwolle a nedá se říct, že by se mu tam nedařilo. Však dokázal hned 14x rozvlnit síť během 33 zápasů.

Odchovanec Slavie do klubu přišel jako náhrada za Björna Johnsena, který přestoupil do AZ Alkmaar. Vedení jeho nového klubu navíc potvrdilo, že se o Necida zajímalo již před několika měsíci, ale prý to bylo složité skrz smlouvu s Bursasporem. Po ukončení této smlouvy však Necidovi a ani Haagu nestálo nic v cestě. Sám ředitel nizozemského klubu se vyjádřil následovně:

„Tomáš byl vždy na vrcholu našeho seznamu. Před několika měsíci jsme byli v kontaktu, ale kvůli smlouvě s Bursasporem to bylo složité. Po jejím ukončení jsme udělali další pokus. Dveře se otevřely a jsme rádi, že jsme se domluvili. Je to silný, vášnivý a chladnokrevný hráč. Opravdový zakončovatel, který umí podržet míč a před soupeřovou brankou být rozdílovým hráčem. Dlouho jsme Tomáše sledovali a hodně mu věříme.“

Nezbývá tak než doufat, že se českému útočníkovi opět začne dařit a podaří se mu znovu nastartovat kariéru. V nizozemské lize by se mu snad mohlo dařit a pokud do něj vloží trenér důvěru, tak ji Necid dokáže svými výkony oplatit.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.