Spojte se s námi


Bojové sporty

Sivák obdržel nabídky od Oktagonu i RFA, nyní míří do Ruska

Václav Sivák je na domácí scéně poměrně známým bojovníkem, širší veřejnosti se ukázal například v organizaci Oktagon v rámci turnaje Oktagon UDG v pyramidovém turnaji, ve kterém ale vyhrál jeden zápas a dalších se již kvůli zranění nezúčastnil. Jaká je jeho budoucnost?

Publikováno

dne

Václav Sivák je na domácí scéně poměrně známým bojovníkem, širší veřejnosti se ukázal například v organizaci Oktagon v rámci turnaje Oktagon UDG v pyramidovém turnaji, ve kterém ale vyhrál jeden zápas a dalších se již kvůli zranění neúčastnil. Jaká je jeho budoucnost?

Václav Sivák v kickboxu září, v profesionální kariéře má skóre 18:0 a nedávno získal světový titul WAKO PRO. Jaká je jeho nynější budoucnost?

Po posledním zápase Sivák řekl, že sis jej lidi v České republice neváží, a tak chce zápasit v zahraničí. Důvodem bylo to, že mu nabízely zápasy v restauracích či nákupních centrech, což není nic, co by jej zajímalo.

Sivák měl ale přeci jen dvě zajímavé nabídky z tuzemského prostředí, a to od Oktagonu a RFA. S oběma organizacemi jednal manažer Adrian Smrčka, který zmínil, že podmínky nebyly problémem, ale v současné době nelze nic plánovat kvůli nouzovému stavu.

Jeho cesty tak vedou do zahraničí. „Jednáme o únoru 2022 v Jekatěrinburgu. Tady jsme v konkrétním jednání na konkrétní turnaj, datum i soupeře. Podle covidu budeme jednat dál. Cíl je jasný. Rusko Jekatěrinburg, Abú Dhabí Enfusion, ONE Championship v Singapuru a obhajovat profesionální titul WAKO PRO.

Tohle se rýsuje za zápasy pro příští rok. Pokud se nám pro českého diváka podaří domluvit obhajobu titulu, tak budeme samozřejmě rádi, když bude Vašek zápasit doma. Ale musí jít o lukrativní nabídku a musí jít o adekvátního soupeře a prostředí,“ řekl Smrčka v rozhovoru pro Kaocko.

Smrčka také promluvil o financích, nejlepší z nabídek byla na 10 tisíc eur za zápas a další 5 tisíc za výhru. A to rozhodně nejsou malé peníze vzhledem k českému prostředí. Nutno ale říci, že velká část peněz se investuje zpátky do přípravy.

Zdroj: Kaocko

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.