Spojte se s námi


Bundesliga

Černý víkend favoritů! Body ztratil Real Madrid, Bayern, PSG, Manchester United či Ajax

Tento víkend se skutečně nenesl ve znamení vítězství favoritů. Sázkaři často trhali tiket, protože body ztratil Real Madrid, Bayern, PSG, Manchester United či Ajax.

Publikováno

dne

Tento víkend se skutečně nenesl ve znamení vítězství favoritů. Sázkaři často trhali tiket, protože body ztratil Real Madrid, Bayern, PSG, Manchester United či Ajax.

Překvapivým výsledkem odstartoval víkend Manchester United. Rudí ďáblové doma nedokázali porazit Everton a pouze remizovali 1:1 po brankách Martiala a Townsenda.

Dalším gigantem, který ztratil body, byla Barcelona. Jenže v její současné situaci není porážka 0:2 s Atlétikem Madrid žádným překvapením, ale spíše očekávaným výsledkem.

V neděli svůj zápas šokujícím způsobem prohrálo PSG. Pařížané s hvězdným čtyřlístkem Neymar-Mbappé-Messi-Di María nedokázali vstřelit ani gól Rennes a prohráli na jeho hřišti 0:2. Byla to tak první ztráta svěřenců Mauricia Pochettina v této sezóně Ligue 1.

Další velice překvapivý výsledek se odehrál v Bundeslize. Bayern Mnichov na svém hřišti podlehl 1:2 Frankfurtu, pro kterého to byla první výhra v sezóně.

Jistě překvapila i prohra Ajaxu, který na domácí půdě podlehl 0:1 Utrechtu. Pro nizozemský celek to byla první prohra v sezóně.

Ve Španělsku se zase o pořádný šok postaral Real Madrid. Ten se utkal s Espanyolem Barcelona, nováčkovi soutěže však podlehl na jeho hřišti 1:2. Domácí se dostali do dvoubrankového vedení, které jen v 71. minutě snižoval Benzema.

Kromě Manchesteru United mají všechny ztráty něco společného, ani jeden tým neztratil vedení ve své lize. PSG nadále vládne Ligue 1, Bayern je stále na špici Bundesligy, stejně jako Real Madrid v La Lize a Ajax v Eredivise. Manchester United je čtvrtý, na první Chelsea ztrácí dva body.

Zdroj: Livesport

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.