Spojte se s námi


Evropská liga

Jak veřejnost reaguje na evropské zápasy pražských „S“? Výhře nad Rangers FC se tleská ve stoje!

Před derby pražských „S“ panuje po zápasech Evropské a Evropské konferenční ligy rozdílná nálada. Sparta na Letné udolala skotského mistra Rangers FC 1:0 a před derby si zvedla náladu i sebevědomí.

Publikováno

dne

Před derby pražských „S“ panuje po zápasech Evropské a Evropské konferenční ligy rozdílná nálada. Sparta na Letné udolala skotského mistra Rangers FC 1:0 a před derby si zvedla náladu i sebevědomí. Naopak Slavia po nepovedeném prvním poločase v Rotterdamu podlehla domácímu Feyenoordu 2:1.

Tyto bedlivě sledované zápasy rozpoutaly na sociální síti Twitter vlnu reakcí. Společně se podíváme na ty nejzajímavější.

Fotbalový žurnalista Jan Podroužek komentoval zápas sešívaných. „V prvním poločase byla Slavia válcovaná mnohem silnějším Feyenoordem. Způsob, jakým zareagovala a zdramatizovala zápas, ji slouží ke cti. Velvary jsou ale jenom jedny…“

Zbytek reakcí se věnovala především utkání pražské Sparty. Lukáš Pečeně, který se věnuje PR pro letenský celek napsal. „Steven Gerrard ve středu: “Je dobře, že tam budou děti a bude aspoň nějaká atmosféra.” Steven Gerrard ve čtvrtek: “Mělo se hrát za zavřenými dveřmi, přitom bylo skoro plno. Měl být prázdný stadion, to je můj názor.” To jeho podklouznutí proti Chelsea mám zas o trochu radši.“

Proslulý fotbalový cynik Neobjektivní Novinář zaúřadoval slušným vtípkem.

Vzkaz na Twitteru zanechal i slovenský křídelník Lukáš Haraslín. Výhru věnoval všem sparťanům a pochválil dětské obecenstvo.

Jeden z hlavních průkopníků senzační služby Livesport, která umožňuje sledovat sportovní výsledky v reálném čase, poukázal na časovou smyčku, která se prozatím stále opakuje.

Před proslulým pražským derby panuje velice specifická atmosféra. Hodně slávistů stálo v zápase Sparty s Rangers na straně svého odvěkého rivala. Výhře nad Rangers FC se jednoduše tleská v drtivé většině české fotbalové veřejnosti.

Zdroje: Neobjektivní Novinář, Lukáš Haraslín, Martin Va

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.