Spojte se s námi


Evropská liga

Tisíce dětí v publiku Sparty? Projekt se povedl fantasticky, pokračovat by měl i v budoucnu

Tak tohle se povedlo fantasticky! Pražská Sparta měla na utkání s Rangers uzavřený stadion kvůli rasistickým pokřikům několika desítek jedinců v utkání s Monakem. Díky povolení od UEFA nicméně mohla na stadion vpustit téměř 11 tisíc dětí

Publikováno

dne

Tak tohle se povedlo fantasticky! Pražská Sparta měla na utkání s Rangers uzavřený stadion kvůli rasistickým pokřikům několika desítek jedinců v utkání s Monakem. Díky povolení od UEFA nicméně mohla na stadion vpustit téměř 11 tisíc dětí, které vytvořily bouřlivou atmosféru. Proč to v budoucnu nezopakovat?

Pražská Sparta si mohla po utkání s Rangers odškrtnout takřka ideální den. Svého skotského soupeře porazila, povedl se navíc i vynikající projekt.

Na stadion se totiž dostalo téměř 11 000 dětí, které vytvořili zajímavou atmosféru, na kterou nejsme z českých stadionů zvyklí.

Děti fandily z plných sil ze všech možných koutů stadionu. I díky nim si Sparta připsala do tabulky důležité tři body.

Klub musí být nadmíru spokojen, děti si totiž odnesly vynikající zážitek a určitá část z nich se určitě bude chtít na stadion vrátit.

Díky tomu tak mohla Sparta získat plno nových fanoušků. Z hlediska PR šlo o vynikající akci, která by se rozhodně do budoucna měla opakovat.

Klub má problém s naplněním kapacity, proč tedy nenabídnout určitou část lístků dětem? Na Spartě si to uvědomují, i proto budou na konci listopadu pozvány ty děti, které se na tento zápas nemohly dostavit kvůli nižší kapacitě.

Tímto by se dozajista mohly inspirovat i další kluby. Jde tak o poměrně jednoduchý způsob, jak získávat fanoušky pro svůj tým.

Zdroj: AC Sparta Praha

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.