Spojte se s námi


Fortuna liga

Karviná hrála výborně. Remíza zasloužená, na víc jsme neměli, řekl po ztrátě Slavia kouč Trpišovský

Pražská Slavia si nespravila chuť po čtvrtečním vyřazení z Evropské ligy, s Karvinou totiž pouze remizovala 3:3. Utkání na tiskové konferenci hodnotil trenér Jindřich Trpišovský, který domácí tým za svůj výkon pochválil.

Publikováno

dne

Pražská Slavia si nespravila chuť po čtvrtečním vyřazení z Evropské ligy, s Karvinou totiž pouze remizovala 3:3. Utkání na tiskové konferenci hodnotil trenér Jindřich Trpišovský, který domácí tým za svůj výkon pochválil.

Mnoho fanoušků sešívaných se utkání s Karvinou obávalo. A mělo proč. Slavia s ní ztratila již v květnu, nyní potvrdila, že tento tým rozhodně není oblíbeným soupeřem.

Karvinští fotbalisté prahli po bodech, již ve 27. minutě vedli, prosadil se Papadopulos, který z úhlu propálil nejistého gólmana Koláře.

Slavia do poločasu otočila, nejprve se prosadil Schranz, na kterého navázal Kačaraba. Karviná se ale nedala, v 56. minutě srovnal Svoboda.

Když Slavii poslal v 64. minutě do vedení Traore, málokdo by pomyslel na to, že Karviná opět srovná. A stalo se! V nastavení zápasu skóroval Zych a Slavia poprvé v sezoně ztratila.

„Šest gólů, hodně šancí. Na druhou stranu asi deset zákroků, které do fotbalu nepatří. Velký boj, dobrý fotbal a podívaná pro lidi, představoval bych si ale méně faulů a plynulejší hru. Remíza je zasloužená, na víc jsme neměli, dvakrát jsme ale vedli a měli jsme tak zápas dohrát.

Karviná si za aktivitu bod zasloužila, možná měla i více šancí. Celkově to byl vyrovnaný zápas, v nastavení jsme ho však měli dovést k vítězství i ve stavu, ve kterém jsme byli. Za mě panuje zklamání,“ řekl na tiskové konferenci trenér Trpišovský.

„Domácí hráli výborně a minimálně bod si zasloužili, k vítězství měli i blíže. Předvedli velice dobré individuální výkony, čistého času se ale hrálo málo, bylo spousta přerušení kvůli střídání, ošetřování nebo kontrole videa. Odhadem se v druhé půli hrálo tak dvacet šest minut čistého času. Kdyby se hrálo plynule nahoru dolů, je otázka, jak by na tom Karviná fyzicky byla,“ dodal.

Zdroj: SK Slavia Praha

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.