Spojte se s námi


Premier League

Salah čtyřmi góly zničil Watford

Publikováno

dne

Mohamed Salah vstřelil čtyři góly v zápase 31. kola anglické ligy s Watfordem, přidal asistenci a rozhodl o domácím vítězství 5:0. Letní posila z AS Řím Salah vede s 28 zásahy tabulku střelců Premier League o čtyři góly před Harrym Kanem z Tottenhamu.

Pětadvacetiletý útočník Salah své představení na Anfield Road gólově odstartoval už ve čtvrté minutě a podruhé se trefil krátce před pauzou. Ve 49. minutě egyptský reprezentant připravil branku pro ofenzivního kolegu Roberta Firmina a v závěrečné čtvrthodině Salah ještě sám dvakrát skóroval. Za Liverpool dal poprvé v jednom utkání tři a více branek.

Liverpool z třetího místa tabulky ztrácí dva body na druhý Manchester United, který má zápas k dobru stejně jako čtvrtý Tottenham. Na něj mají „Reds“ dvoubodový náskok.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.