Spojte se s námi


Bojové sporty

Získám titul a za ty kecy znesvětím tvoje tělo a pošlu tě do důchodu, vzkazuje Pirát Vémolovi

Mezi Samuelem Krištofičem a Karlosem Vémolou to vře již nějakou dobu, nyní se ale situace poněkud vyostřuje, když Terminátor není schopen absolvovat titulový zápas a Pirát jej má zaskočit.

Publikováno

dne

Mezi Samuelem Krištofičem a Karlosem Vémolou to vře již nějakou dobu, nyní se ale situace poněkud vyostřuje, když Terminátor není schopen absolvovat titulový zápas a Pirát jej má zaskočit.

Samuel Krištofič se zlobí. V první řadě jej štve, že bude s Marcinem Naruszczkou zápasit pouze o titul prozatímního šampiona, v řadě druhé mu vadí řeči Karlose Vémoly, jehož v souboji nahradí.

Prozatímní titul nechápe Pirát ani poté, co jeho důvod vysvětlil veřejnosti promotér organizace Oktagon MMA Ondřej Novotný. Zdá se však, že vyjádření Terminátora mu vadí mnohem více.

Veterán UFC totiž tvrdí, že si slovenský zápasník titul ani náhodou nezaslouží a že polský zápasník bude v nevýhodě, díky čemuž je Krištofič i dle Vémoly favoritem. Pirát je ale jiného názoru.

Slovenský bojovník v první řadě odmítl, že by byl jeho poslední soupeř Al Matavao potravou. Následně reagoval na to, že Naruszczka je v nevýhodě: „On měl 9 týdnů dlouhý kemp na titulový zápas, já měl před čtyřmi týdny zápas, týden jsem měl pauzu a dva týdny před zápasem jsem se dozvěděl, že ho budu absolvovat. To je výhoda?“

Pirát si nepřipouští nic jiného než výhru, slibuje tedy, že Naruszczku porazí. A důvod, proč má Vémola „blbé kecy“ namísto vděku? Dle Krištofiče kvůli tomu, že se fanoušci na zápas těší ještě více, protože se v něm nebude Terminátor s nikým válet, jako to dělá slovenský zápasník se svou partnerkou.

„Jdu pro vítězství, jdu pro titul. Pak znesvětím tvoje tělo, pošlu tě do důchodu. Takhle nepříjemný na tebe budu, žádná milost,“ vzkázal Pirát Vémolovi přes svou kanál na YouTube.

Zdroj: YouTube | Pirát Krištofič

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.