Spojte se s námi


Fotbal

Nová hvězda světového fotbalu? Mladý Srb válí v Itálii a říká si o velký přestup

Jméno Dušan Vlahovič zatím není mezi fotbalovými fandy až tak známé, ale to se s největší pravděpodobností brzy změní. O tohoto hráče Fiorentiny bude v létě určitě velký zájem ze strany velkoklubů, a není se vůbec čemu divit.

Publikováno

dne

Jméno Dušan Vlahovič zatím není mezi fotbalovými fandy až tak známé, ale to se s největší pravděpodobností brzy změní. O tohoto hráče Fiorentiny bude v létě určitě velký zájem ze strany velkoklubů, a není se vůbec čemu divit.

Zdroj: ACF Fiorentina

Vlahovič má zatím v této sezóně Serie A na kontě jednadvacet gólů! Střelecky se mu už podařilo dotáhnout i Romela Lukaka z Interu Milán a to hraje v o dost horším týmu.

Díky tomu mu patří dělené druhé místo v tabulce střelců hned za Cristianem Ronaldem, což už samo o sobě o něčem vypovídá.

K tomu ještě připočtěte, že je mu pouze jednadvacet let a branky pravidelně střílí v dresu Fiorentiny, která se v ligové tabulce nachází až na třináctém místě. Přidat můžete ještě jeho výšku. Sto devadesát centimetrů je ideální pro hrotového útočníka.

Na podzim 2020 debutoval v srbské reprezentaci a od té doby naskočil v jejím dresu do sedmi zápasů a vstřelil dvě branky.

Někomu může připomínat krajana Luku Joviče z Realu Madrid. Ten také zažil jednu střelecky velmi povedenou sezónu v Eintrachtu Frankfurt, a poté hned putoval do španělského velkoklubu.

Tam ale zatím úplně nenaplnil svůj potenciál a to je tak jediná věc, co by mohla zrazovat přední evropské celky od nákupu tohoto hráče Fiorentiny. Jinak snad neexistuje důvod proč se nepokusit mladého kanonýra získat.

Přestup na sebe pravděpodobně nenechá dlouho čekat a je jen otázkou, kdo a kdy po odchovanci Partizanu Bělehrad sáhne. Dá se však očekávat, že jej zájemci budou chtít získat už v létě.

Pokud Vlahovič i ve svém novém klubu naváže na výkony z italské soutěže, zcela určitě se z něj stane nová hvězda světového fotbalu.

Zdroj: Transfermarkt

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.