Spojte se s námi


Fortuna liga

Jak nahradí Sparta zraněného Hancka? Fanoušci se bojí nasazení Hanouska

Pražská Sparta začíná náročný duben zápasem s Teplicemi. Proti nim ale s největší pravděpodobností nenastoupí Dávid Hancko, který musel v reprezentačním zápase Slovenska střídat kvůli zranění.

Publikováno

dne

Pražská Sparta začíná náročný duben zápasem s Teplicemi. Proti nim ale s největší pravděpodobností nenastoupí Dávid Hancko, který musel v reprezentačním zápase Slovenska střídat kvůli zranění. Kdo jej ale v sestavě Sparty nahradí?

Zdroj: AC Sparta Praha

Dávid Hancko neprožívá zrovna nejlepší sezonu své kariéry. V podstatě celý ročník má problémy se zraněným kolenem, kvůli čemuž vynechal značnou část podzimu.

Nyní hrával zápasy s léky proti bolesti, během zápasu slovenské reprezentace ale musel střídat a bude si muset odpočinout.

Koho ale trenér Vrba nasadí místo něj? Jedna varianta je vysoce pravděpodobná, fanoušci klubu s ní ale nejsou spokojeni.

Matěj Hanousek totiž nepodává optimální výkony, dostatečná náhrada ale na tomto postu není. Tedy alespoň zatím. V klubu je totiž Matěj Polidar, který již několikrát ukázal, že si svou šanci zaslouží.

Jeho problém ale je, že byl téměř měsíc bez týmového tréninku. Se Spartou musel do povinné karantény, následně onemocněl a musel jít opět na čtrnáct dní odpočívat.

I vzhledem k jeho kondici se nedá očekávat Polidarovo nasazení. Stejně tak i Ladislava Krejčího staršího, který by stále neměl být k dispozici.

V podstatě poslední možností jsou Andreas Vindheim s Tomášem Wiesnerem, kteří však hrají na druhé straně. Jejich nasazení na post levého obránce tak není pravděpodobné.

Proti Teplicím proto očekávejme v sestavě Hanouska. Levý obránce Sparty již konečně potřebuje najít klid, který jeho hře schází. A kdo ví, možná ho najde právě nyní.

Zdroj: AC Sparta Praha

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.