Spojte se s námi


Fotbal

Kúdela zpátky v reprezentaci? Jsme za to rádi, je naší nedílnou součástí, říká trenér Šilhavý

Ondřej Kúdela je i přes prvotní zprávy, že do Walesu na zápas kvalifikace na mistrovství světa neodletí, s týmem ve Velké Británii. Na tiskové konferenci o něm mluvil i trenér Jaroslav Šilhavý.

Publikováno

dne

Ondřej Kúdela je i přes prvotní zprávy, že do Walesu na zápas kvalifikace mistrovství světa neodletí, s týmem ve Velké Británii. Na tiskové konferenci o něm mluvil i trenér Jaroslav Šilhavý.

Zdroj: SK Slavia Praha

Ondřej Kúdela je v poslední době jedním z nejprobíranějsích českých fotbalistů. Důvodem je dosud neprokázaný rasismus na adresu Glena Kamary v utkání s Rangers FC.

Právě z tohoto důvodu neměl hráč odletět na kvalifikační utkání mistrovství světa do Walesu. Dle Slavie mu mohlo hrozit nebezpečí.

Vzhledem k důležitosti stopera v jednom z nejnáročnějších utkání skupiny se ale reprezentace s klubem dohodla a Kúdela je s týmem na Ostrovech.

„Jsme samozřejmě rádi, že je s týmem, protože je nedílnou součástí základní sestavy. Je nepříjemné, co se kolem toho děje. Ale už v zápase s Belgií ukázal, že ho to nijak nepostihlo a věřím, že je připravený i tentokrát,“ řekl kouč Šilhavý. 

„Já jsem byl samozřejmě od začátku stoprocentně pro, aby Ondra s námi cestoval. Jsem rád, že se všechny strany domluvily,“ dodal trenér reprezentace.

Společně s Kúdelou budou k dispozici i hráči německé Bundesligy. Ti kvůli koronavirovým opatřením nemohli odcestovat do Prahy k zápasu s Belgií.

Zdroj: Česká fotbalová reprezentace

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.