Spojte se s námi


Fortuna liga

Peter Olayinka se oženil! Oblečen byl v nádherném hábitu

Peter Olayinka stihl v reprezentační pauze svatbu! Slávistický záložník či útočník si vzal nigerijskou modelku Yetunde Barnabasovou a novomanželé byli oblečeni vskutku nádherně. No podívejte se sami.

Publikováno

dne

Peter Olayinka stihl v reprezentační pauze svatbu! Slávistický záložník či útočník si vzal nigerijskou modelku Yetunde Barnabasovou a novomanželé byli oblečeni vskutku nádherně. No, podívejte se sami.

Zdroj: SK Slavia Praha

Peter Olayinka si v reprezentační pauze odskočil na svatbu se svou snoubenkou Yetunde Barnabas, třicetiletou nigerijskou modelkou.

Ta je ve své domovině velmi známá a dokonce účinkuje v jednom z populárních televizních pořadů v zemi.

Olayinka si může svou svatbu užívat naplno. Reprezentační přestávka nadále trvá a Slavie sehraje další utkání až čtvrtého dubna.

V tento termín jede do Brna, následovat ale budou duely s Arsenalem a pražskou Spartou.

Krátce po svatbě tak bude mít Olayinka pořádně nabité plány, a tak přišla v ten nejlepší možný moment. Slávistický fotbalista si alespoň na chvíli mohl od fotbalu odpočinout.

Zdroj: SK Slavia Praha

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.