Spojte se s námi


Ostatní

Vladimír Weiss zkritizoval Dele Alliho: Je přeceňován, nemám ho rád

Publikováno

dne

Středeční zápas anglické Premier League mezi Tottenhamem Hotspur a Manchesterem United nepřinesl jen vítězství domácích 2:0, ale i surový zákrok Dele Alliho na Alexise Sáncheze, za který si anglický reprezentant vysloužil žlutou kartu.

Předmětná situace se odehrála v 85. minutě, kdy Dele Alli zřejmě neunesl prohru v osobním souboji a podkopl čerstvou posilu „rudých ďáblů“ Alexise Sáncheze, ačkoli bylo jasné, že míč nezasáhne.

Zdá se, že utkání sledoval i slovenský fotbalový reprezentant Vladimír Weiss, který si vzápětí na Twitteru neodpustil jeden štiplavý komentář. „Kolikrát během této sezóny kopl Dele Alli někoho bez míče? Kvůli tomuto ho nemám rád. A je přeceňován, „napsal záložník katarské Al-Gharafy.

https://twitter.com/VladiW7/status/958818426713092096

Jednadvacetiletý Dele Alli vstřelil v aktuálním ročníku v dresu Tottenhamu pět ligových branek a na dalších sedm přihrál. Od sezóny 2015/2016, když přišel na sever Londýna, se stal oporou „Spurs“ a podle specializovaného webu Transfermarkt se odhaduje jeho tržní hodnota na 80 milionů eur.

V Premier League odehrál spolu 94 utkání, v nichž 33-krát skóroval. Vladimír Weiss má na kontě 14 startů a gólově se neprosadil ani jednou.

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.