Spojte se s námi


Evropská liga

Za jak dlouho se pravděpodobně vrátí Ondřej Kolář a v čem bude chytat zápasy?

V osmifinálovém zápase Evropské ligy na půdě Ibrox Stadium byl brankář Ondřej Kolář doslova sestřelen útočícím hráčem. Pozdější vyšetření slávistického brankáře ukázalo, že má krom tržných ran v obličeji, také zlomeninu čelní dutiny. Jak dlouho bude Slavii chybět?

Publikováno

dne

V osmifinálovém zápase Evropské ligy na půdě Ibrox Stadium byl brankář Ondřej Kolář doslova sestřelen útočícím hráčem. Pozdější vyšetření slávistického brankáře ukázalo, že má krom tržných ran v obličeji, také zlomeninu čelní dutiny. Jak dlouho bude Slavii chybět? S čím bude po návratu chytat?

Zdroj: SK Slavia Praha

Běžela 61. minuta zápasu Kolář vybíhá, Kemar Roofe jde do výskoku s nataženou nohou ala Kung fu a kolíky trefuje brankáře Slavie přímo do obličeje. Hráč, který byl na hřišti teprve 6 minut, dostal červenou kartu. Kolář musel být po hororové situaci okamžitě střídán.

Pro české fanošky se to může zdát jako zcela nepochopitelná věc. Ale kriminální zákrok samotného Roofa pravděpodobně příliš nemrzí. Na svém Instagramu pouze sdílel nadávky na jeho osobu a také fotku Kúdely v momentě, kdy šeptá něco Kamarovi.

Ale omluva na adresu Koláře od něj nepřišla. Za zranění se omluvil pouze klub, který viděl faul jako nechtěný.

Nyní k věci, jak dlouho bude brankář Slavii chybět? Odhad je nyní 4-6 týdnů bez fotbalu. Kolář se nezúčastní dalšího utkání ani reprezentačního srazu, na kterém měl být přítomen.

Dle dostupných zpráv bude mít zranění 26letého brankáře následky na jeho sportovní vizáž. Jaroslav Tvrdík řekl: „Měl by nosit nějakou masku, kterou jsme vídali u Petra Čecha. Je to něco, co jeho i Slavii poznamená.“

Ve hře je tedy helma nebo kevlarová maska, jelikož se jedná o zranění v oblasti čela. Je dost možné, že se bude spíše jednat o jistý druh masky. Kolářovi musíme držet palce a popřát mu, ať se jeho zdravotní stav rychle zlepšuje.

Zdroje: Instagram – Kemar Roofe, Sport.cz, Slávistické zprávy

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.