Spojte se s námi


Fotbal

Obrovská komplikace pro Real Madrid! Sergio Ramos je po operaci

Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos musí podle nejnovějších zpráv podstoupit operaci kolene. Problémy s meniskem se totiž nakonec ukázaly být vážnější než se původně předpokládalo.

Publikováno

dne

Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos podstoupil operaci kolene. Problémy s meniskem se totiž nakonec ukázaly být vážnější než se původně předpokládalo. Pro Real Madrid to může být klíčová ztráta.

Zdroj: Ruben Ortega | CC BY-SA 4.0

Kvůli problému s kolenem neodehrál Sergio Ramos poslední tři utkání, přitom v té době absolvoval několik tréninků.

Klub se k jeho zdravotnímu stavu pořádně nevyjádřil. Podle informací ze španělských deníků Marca, AS i dalších to ale se zdravotním stavem Ramose nevypadalo dobře.

Bolest v levém koleni totiž neustoupila a Segia Ramose tak v sobotu čekala operace menisku. Ta proběhla podle úspěšně. Nyní bude kvůli rehabilitaci mimo hru minimálně šest týdnů.

To znamená, že mimo jiné prošvihne klíčové derby s lídrem tabulky Atlétikem Madrid a pravděpodobně i oba duely vyřazovací části Ligy mistrů s Atalantou.

Pro Real Madrid to může být výrazná komplikace. Seznam dlouhodobě zraněných se rozrostl o dalšího významného člena. Sergio Ramos je totiž hlavním tahounem týmu a přispívá i důležitými brankami.

Tato situace navíc může ještě zajímavě zamíchat s možným prodloužením smlouvy, která Ramosovi vyprší na konci sezony.

Zdroje: AS, ManagingMadrid

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.