Spojte se s námi


Blog

Italská Sampdoria se zajímá o útočníka Slavie

Jakub Jankto by mohl ve svém týmu přivítat hráče ze svého mateřského klubu. Italská Samdoria Janov se údajně zajímá o slávistického útočníka Petara Musu.

Publikováno

dne

Jakub Jankto by mohl ve svém týmu přivítat hráče ze svého mateřského klubu. Italská Samdoria Janov se údajně zajímá o slávistického útočníka Petara Musu.

Chorvatský forvard v sešívaném dresu na podzim zcela jistě nedostal tolik prostoru, kolik by si přál. Na pozici hrotového útočníka se k velice dobrým výkonům rozehrál Kuchta a ten svého kolegu nepustil do pozice útočníka číslo 1.

Sampdoria možná i díky tomu cítí příležitost, jak 22letého Chorvata přetáhnout k sobě. Vyplatil by se přestup hráči? A co na to Slavia?

Dá se počítat s tím, že klub ho v aktuálním zimním přestupovém období nebude chtít uvolnit nebo by z Itálie musela přiletět sakra lukrativní nabídka.

Jindřich Trpišovský se nechal několikrát slyšet, že chce mít pro jarní část dostatečně široký a kvalitní kádr.

Petar Musa má na Transfermarktu cenovku pouze 1,7 milionu eur, což je na mladého a perspektivního útočníka opravdu málo. Slavia si ho bude cenit určitě na mnohem vyšší částku.

Co se sportovní stránky týče, tak je italská Serie A pro fotbalisty z české Fortuna ligy určitě lukrativní destinací. Ale nesmíme zapomenout na to, že sešívané čeká stále Evropská liga.

Slavia Praha také může sbírat úspěchy na domácím poli. Na stole je obhajoba mistrovského titulu, či zisk MOL Cupu. To Sampdoria paběrkuje uprostřed tabulky, nehraje evropské poháry a z domácího poháru je též venku.

Pozitivem pro Musu by bylo, že zde působí již 3. sezónu exslávista Jakub Jankto, který by se o slávistického útočníka určitě dobře postaral.

Zdroje: Instagram – slaviapraha1892, Livesport

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.