Spojte se s námi


Fortuna liga

Podívejte se na 5 nejtvrdších faulů v derby pražských „S“

Jeden z nejočekávanějších zápasů roku. To je zápas pražských „S“. Kromě emocí, vášně, radosti a smutku přináší vypjatý duel často také tvrdé fauly. Pojďme se podívat na 5 nejostřejších zákroků.

Publikováno

dne

Jeden z nejočekávanějších zápasů roku. To je zápas pražských „S“. Kromě emocí, vášně, radosti a smutku přináší vypjatý duel často také tvrdé fauly. Pojďme se podívat na 5 nejostřejších zákroků z posledních let.

Co se fotbalové kvality týká, v minulosti mívala navrch Sparta. Jenže v posledních letech se karta výrazně obrátila a Slavia s letenským týmem neprohrála již 11x v řadě. A každý soudný fanoušek ve hře celků vidí znatelný rozdíl.

Jenže teď tu nejsme od toho, abychom rozebírali fotbalovou krásu, ale emoce, které derby přináší a z nichž pramení občas dost nepříjemné fauly, které mohou přivodit hráčům i zranění.

V pomyslném měřítku nejzákeřnějších faulů poslední doby by vyhrála Sparta 3-2.

Slavia si odnáší 1. a 5. nejtvrdší faul, Sparta bere 2. – 4. nejtvrdší faul. Myslíte, že v sérii faulů bude účinkovat zákeřný Ladislav Krejčí ml.? Nechte se překvapit.

Co myslíte, jsou fauly seřazeny adekvátně a rozhodovali rozhodčí správně?

Z mého pohledu měl být Štětinův faul na Ševčíka umístěn výš a měl být odměněn červenou kartou.

Zdroj: YouTube – ScaryCZ

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.