Spojte se s námi


Blog

Nejlepší sestava podzimní části Fortuna ligy? Nechybí hráči Slavie, Sparty ani Plzně

Rozhodl jsem se vybrat nejlepší sestavu podzimní části Fortuna ligy. Mezi jedenáctkou vybraných jsem musel vybrat 6 hráčů pražské Slavie, neboť sešívaní jsou ve Fortuna lize k nezastavení. Zbylých 5 hráčů jsem vybral ze Sparty, Plzně, Liberce, Jablonce a Českých Budějovic.

Publikováno

dne

Rozhodl jsem se vybrat nejlepší sestavu podzimní části Fortuna ligy. Mezi jedenáctkou vybraných jsem musel vybrat 6 hráčů pražské Slavie, neboť sešívaní jsou ve Fortuna lize k nezastavení. Zbylých 5 hráčů jsem vybral ze Sparty, Plzně, Liberce, Jablonce a Českých Budějovic.

Zdroj: slavia.cz

Vybral jsem dle mého úsudku nejlepší sestavu Fortuna ligy za podzimní část. Sestava bude hrát ve formátu 4-4-2.

V defenzivní části jsem musel vybrat všech 5 hráčů ze Slavie, neboť za 13 zápasů dostali pouze 4 branky a hráči jsou platní ve hře i směrem do útoku. Do zálohy a útoku jsem vybral bodově úspěšné a kvalitně hrající hráče z odlišných klubů.

Brankař

Mezi tři tyče jsem vybral Ondřeje Koláře, který předvádí svůj velmi kvalitní standard. Kolář vede několik statistických tabulek jako tabulku s nejvíce vychytanými nulami, nejdelší série bez inkasované branky, nejmenší průměr inkasovaných branek na zápas a největší procentuální úspěšnost zásahů. Oproti ostatním brankářům v lize si Kolář připsal i 1 branku, a to z pokutového kopu.

Pravý obránce

Na pravého beka jsem umístil Lukáše Masopusta, který po obchodu Vladimíra Coufala zaujmul jeho pozice bez problémů. Masopust neustále podporuje ze své pozice útok a proto si připsal 5 bodů za 1 branku a 4 asistence.

Stopeři

Na stoperskou pozici jsem vybral Davida Zimu a Ondřeje Kúdelu, kteří jsou vedle sebe velmi jistí a téměř nikdo z ligy tuto dvojici nepřekoná.

Levý obránce

Po některých zápasech ze startu Fortuna ligy byl Jan Bořil za své výkony kritizován, že jsou za jeho standardy a proto na jeho pozici nastoupil Oscar. Jan Bořil se ale vrátil do sestavy a po zbytek podzimní části se opět zabydlel v základní sestavě kvůli výbornému pracovitému a bojovnému výkonu, který byl korunovaný 3 góly a 1 asistencí. Proto jsem si ho vybral na pozici levého beka.

Středový záložníci

Do středové záložní formace jsem vybral plzeňského Pavla Buchu, který po nepřesvědčivých výkonech Plzně bodově září. Bucha vsítil v podzimní části 4 góly a na 5 branek nahrál.

K Buchovi jsem zvolil Kamso Maru, který je bojovný, pracovitý a sebevědomý lídr Liberce.

Pravý záložník

Na pravého záložníka jsem musel zvolit kometu podzimní části Fortuna ligy Abdallaha Simu.

Levý záložník

Na levého záložníka jsem trochu překvapivě vybral Patrika Brandnera z Českých Budějovic. V nejlepší jedenáctce podzimní části si zaslouží být kvůli své produktivitě, protože zaznamenal 8 bodů za 5 branek a 3 asistence. Díky této skvělé produktivitě Budějovice získali velkou část ze svých bodů.

Útočníci

Na pozici hrotového útočníka jsem si zvolil nejlepšího střelce podzimní části Fortuna liga Lukáše Juliše, který navazuje na úspěšné hostování v Sigmě Olomouc a v podzimní části vsítil 10 branek a na 1 branku nahrál.

Jako druhého útočníka jsem do týmu zařadil Ivana Schranze, který po přestupu do Jablonce z Českých Budějovic si za svou dobrou hru zasloužil pozvánku do Slovenské reprezentace. Schranz v podzimní části zaznamenal 6 branek.

Zdroje: fortunaliga.cz, transfermarkt.com

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.